Is het al weer zomer of zo?

 Gepubliceerd door om 22:25  Persoonlijk
jun 062005
 

Afgelopen zaterdag, 22:00 uur, de videorecorder springt aan voor een aflevering van CSI (de Las Vegas-editie, ‘oude’ serie). Maar helaas, in plaats van CSI wordt Las Vegas (zelfde plaats, andere serie) opgenomen.
Vandaag, 21:30 uur springt de videorecorder weer aan, maar ook nu weer geen CSI. Voor morgen wordt er een herhaling van CSI Miami aangekondigd. Is het weer zomer of zo? Gaat de TV alweer met vakantie? Lees verder….

 Reacties uitgeschakeld voor Is het al weer zomer of zo?  Tags:

Weblogscriptie: The Scanning Crowd

 Gepubliceerd door om 20:37  Internet
jun 062005
 

Het is natuurlijk eigenlijk al geen nieuws meer (want als je het hier voor het eerst leest, lees je écht te weinig weblogs), maar het was simpelweg een vermelding waard. Bas Schutte heeft zijn scriptie getiteld “Weblogscriptie: The Scanning Crowd, onderzoek naar het fenomeen weblogs” afgerond en heeft die nu ook online (PDF van 3,5MB) staan. Gefeliciteerd Bas! Lees verder….

Vergelijkende factuur

 Gepubliceerd door om 20:03  Algemeen
jun 062005
 

Ik kreeg vandaag via de mail mijn eerste gespecificeerde rekening binnen van 1601. Die heb ik sinds kort als carrier-preselect ingesteld staan. In die mail stond ook:

“Indien u gebeld had via tele2, dan zou u 27,71 euro moeten betalen. Dit betekent dus een besparing van 13,09 euro tov Tele2.”

(ik heb het euro-teken uit het mailtje vervangen door het woord euro en het bedrag 13,09 was in het mailtje rood en een lettertype groter dan de rest)
Onder aan het mailtje staat nog:

“*Vergelijking tele2 op basis van tele2 Preselect (kortingsnummers buiten beschouwing gelaten)”

Zijn er wellicht Tele2’ers die dit willen gaan narekenen?

 Reacties uitgeschakeld voor Vergelijkende factuur  Tags: