Is het al weer zomer of zo?

Afgelopen zaterdag, 22:00 uur, de videorecorder springt aan voor een aflevering van CSI (de Las Vegas-editie, ‘oude’ serie). Maar helaas, in plaats van CSI wordt Las Vegas (zelfde plaats, andere serie) opgenomen.
Vandaag, 21:30 uur springt de videorecorder weer aan, maar ook nu weer geen CSI. Voor morgen wordt er een herhaling van CSI Miami aangekondigd. Is het weer zomer of zo? Gaat de TV alweer met vakantie?
Toch maar even op internet gekeken. Zoals ik gisteren gemerkt had, is CSI New York nog gewoon op zondagavond te vinden, waarom die herhaald wordt op vrijdagavond de week erna is met trouwens ook een raadsel. CSI (de Las Vegas-versie) is blijkbaar verplaatst naar vrijdagavond. Of dat de ‘oude’ of ‘nieuwe’ serie is weet ik vrijdag.
Hadden we maar al gewoon ‘TV on-demand’, dan hoefde ik tenminste niet steeds die videorecorder opnieuw in te stellen. :-(