Video over IP

 Gepubliceerd door om 23:17  Internet
jun 022005
 
“Gadgets kingpin Sony entered the $1 billion-a-year Internet video telephone market Wednesday with a new service aimed, for now, mainly at businesses.
Called Instant Video Everywhere, or IVE, the service initially will be offered to businesses in a premium version with broadcast-quality video. The service will cost $500 a month. Next week Sony will debut a mobile version, which can be used at any broadband connection, that costs $35 a month with a one-year service contract, $45 a month without a contract.”

(bron)

Ik ben benieuwd. Het blijft een tricky business om videoconferencing te gebruiken. Natuurlijk, voldoende voorbeelden van plekken waar het prima lukt, maar als je je (ook) op consumenten richt, dan moet het beter/gemakkelijker werken dan nu het geval is.

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.