Fontys Mediatheek Weblog online

 Gepubliceerd door om 20:56  Onderwijs
mei 302005
 
“Hoewel de opening officieel pas ergens medio juni zal plaatsvinden, mochten we afgelopen vrijdag tijdens de Biloba manifestatie dan toch eindelijk de URL van de Fontys Mediatheek Weblog vrijgeven. Moeilijk te vinden en zelfs raden was ie overigens niet: www.fontysmediatheek.nl.”

(bron)

Ik dacht eerst dat Gerard had geschreven “promotiechampagne” maar het bleek toch écht promotiecampagne te zijn. Nou daar draag ik natuurlijk graag mijn steentje aan bij. Zelf zullen Gerard en Sybilla het wel niet “mogen” schrijven, maar als ik de kwaliteit van de berichten zie die er nu staan, dan lijkt mij dat onze nieuwsvoorziening vanuit Marketing en Communicatie zoals die nu via Fontys Online (deels voor iedereen toegankelijk, deels alleen voor studenten of medewerkers) er een conculega bij heeft. Dit gaat ofwel leiden tot een interne strijd ofwel leiden tot nog meer moois.

mei 302005
 
“Softwareleveranciers zijn verplicht klanten gratis te converteren als zij willen overstappen naar een concurrent. ‘Een opmerkelijke en vergaande uitspraak’.”

(bron)

Helaas niet waar en helaas een voorbeeld van hoe berichten uit hun context gerukt kunnen worden. Een van de reacties legde uit hoe de vork aan de steel zit (is ook na te lezen in de voorlopige uitspraak): de leverancier van de huidige software weigerde gratis een beschikbaar gesteld script te draaien waarmee de content (die op de servers van die lerverancier opgeslagen werd) geëxporteerd wordt naar een formaat de ingelezen kan worden door de nieuwe software.
Er staat dus bijvoorbeeld nergens dat de leverancier zelf voor dat script had moeten zorgen. Lees verder….

Ellendige Avonturen

 Gepubliceerd door om 09:25  Film en Boek
mei 302005
 

Lemony Snicket - Ellendige Avonturen Emily Browning Ellendige Avonturen
Ik durf het bijna niet te zeggen, maar ik heb een film gezien met Jim Carrey in de hoofdrol, en ik vond hem warempel ontzettend goed. Hij is zeker niet voor iedereen, de mevrouw in de DVD-zaak vond het maar een rare film, en dat is hij ook, maar daarom waarschijnlijk ook zo ontzettend goed. Aanrader!