Webcam met ingebouwde cameraman

 Gepubliceerd door om 23:53  Tools
mrt 162005
 

Ik heb de webcam die ik besteld had nu eindelijk ook binnen. Eigenlijk had ik die al afgelopen maandag willen gebruiken tijdens het overleg met Sybilla en Gerard, nu moet het wachten tot een volgende gelegenheid.
De webcam, een Logitech Notebook Pro, heeft “Automatic Face-Tracking”. En dat is ontzettend maf.
Lees verder….

 Reacties uitgeschakeld voor Webcam met ingebouwde cameraman  Tags:

Plaatje erbij?

 Gepubliceerd door om 23:18  Internet
mrt 162005
 

Ik zocht zojuist op Google naar de website van de Incredibles en kreeg tot mijn verbazing ook spontaan een zoekresultaat voor plaatjes bij:

Wil je er een plaatje bij? - Klik voor grotere versie

Wat mij betreft een optie die meteen weer weg mag. Als ik plaatjes wil vinden, dan zoek ik wel naar plaatjes. Overigens gebeurt dat ook weer niet altijd. Een beetje ego-searchen levert bij de afbeeldingen wél heel wat hits op, maar die zie je niet terug bij de gewone zoekopdracht. Wat precies bepaald wanneer ze getoond worden weet ik dus niet.

 Reacties uitgeschakeld voor Plaatje erbij?  Tags:

The Incredibles

 Gepubliceerd door om 23:04  Film en Boek
mrt 162005
 

Incredibles, The (2DVD) Samuel L. Jackson The Incredibles
Kopen kun je hem nog niet (duurt nog een weekje), maar huren wel al. En het is absoluut een aanrader en maakt de hooggespannen verwachtingen helemaal waar. Helaas, helaas, helaas, de huur-DVD is ook nu weer zonder extra’s. Beste stukje is wat mij betreft die waar Elastigirl klem komt te zitten tussen drie schuifdeuren en dan toch de vier of vijf bewakers die zich er op af komen weet te verslaan én de deuren weer open weet te krijgen.

Innovatium – the day after

 Gepubliceerd door om 16:55  Internet
mrt 162005
 

Het Innovatium-congres gisteren heeft een wisselende indruk achtergelaten (heb het even rustig laten bezinken, dus daarom schrijf ik er nu pas over).
Innovatium in zijn geheel was, vind ik, een succesvol evenement. Het Evoluon als locatie leent zich heel goed voor de gekozen opzet van kleine, open, ruimtes voor de sessies.
De locatie en opzet heeft ook hier en daar voor problemen/nadelen gezorgd, zo waren er mensen die (zie ook het bericht op het Innovatium-weblog) grote problemen hadden om publiek te trekken.
Ook wij hebben te maken gehad met het trekken van belangstellenden. De iPOD mini was mogelijk voor een andere doelgroep interessant of/en de drempel van het daadwerkelijk plaatsen van een bericht bleek heel erg hoog te zijn. Lees verder….