Edublogs in België

 Gepubliceerd door om 16:12  Edubloggers
mrt 132005
 
Edublogs.be is een groepsblog over, voor en door het onderwijs in Vlaanderen. Dat wil zeggen dat zowel leerlingen, leerkrachten, ouders als projectmedewerkers welkom zijn om mee te bloggen. Er is plaats voor alle soorten ervaringen, bevindingen, actualiteit en internationale projecten.”

(bron)

Na haar eigen zeepkist, een blog voor Gentse bloggers, is Cindy nu een Belgisch groeps-edublog gestart.
Wel, beste Hollanders, is dat een handschoen die wij oppakken? Het kost niet bijzonder veel werk om het deel van edublogs.nl waar nu incidenteel site-updates staan om te vormen in een Nederlands groeps-edublog. De vraag is: kunnen en willen wij dit ook? Laat het mij weten (hier in de reacties of via de mail)

Hellboy

 Gepubliceerd door om 00:40  Film en Boek
mrt 132005
 

Hellboy (2DVD) Rupert Evans Hellboy
Hellboy is weer zo’n “film van stripverhaal”, maar eigenlijk maakt dat helemaal niets uit, je hoeft het stripverhaal niet leuk gevonden te hebben of zo. Het is een leuke actiefilm, beetje dertien in een dozijn en er komt ongetwijfeld nog wel een keer een deel 2 van uit. Als het buiten regent en je binnen de houtkachel aan hebt is het prima te doen.

 Reacties uitgeschakeld voor Hellboy  Tags:

Mobiele smaakjes

 Gepubliceerd door om 00:31  Internet
mrt 132005
 

frEdSCAPEs meldt de lancering van Google Mobile en gooit daarmee mijn lijstje opties en testmogelijkheden voor mobiel internet weer door elkaar. Tijd voor de stand van zaken tot nu toe.
Lees verder….

 Reacties uitgeschakeld voor Mobiele smaakjes  Tags: