feb 252005
 
“This Framework has two purposes. First, to provide an overview of some of the major components and activities involved in the creation of good digital collections. Second, to provide a framework for identifying, organizing, and applying existing knowledge and resources to support the development of sound local practices for creating and managing good digital collections. It is intended for two audiences: cultural heritage organizations planning projects to create digital collections, and funding organizations that want to encourage the development of good digital collections.”

(bron)

Interessant overzicht met vooral ook weer veel verwijzingen naar andere plaatsen. Zowel online en als PDF beschikbaar. De online versie leest wat moeilijk omdat het in de breedte niet op het scherm past. De PDF is gelukkig ook online goed te lezen.

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.