Flip moet een weblog!

 Gepubliceerd door om 20:30  Persoonlijk
feb 252005
 

We hebben de komende drie dagen Flip te logeren. Flip is een bruine beer die, net als zijn witte naamgenoot op tv veel op reis is, beschikt over zijn eigen reiskoffer met schone (nou ja, andere) kleren, een pyjama, tandenborstel, een kleine knuffel én een dagboek.
In dat dagboek schrijven de gezinnen waar Flip gaat logeren (meestal de moeders) elke dag namens hem over wat hij die dag gedaan heeft.
Schattig natuurlijk, maar toch absoluut niet meer van deze tijd! Een dagboek in een schriftje, met een paar plakkers erbij? Kom op zeg. Flip moet een weblog hebben, met foto’s, filmpjes en audioverslagen van de dagen dat hij uit logeren is. Ik denk dat ik volgende week toch maar eens met de juf moet gaan praten. ;-)

0 0 stem
Bericht waardering
1 Reactie
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
Sybilla
15 jaren geleden

We willen wel een foto zien… ;)

1
0
Tips, opmerkingen, aanvullingen, ideeën naar aanleiding van dit bericht?x
()
x