Weblog van Wijnand Aalderink

 Gepubliceerd door om 23:22  Onderwijs
jan 272005
 

Via Wilfred Rubens kwam ik toevallig bij Wijnand Aalderink terecht die al voor de jaarwisseling stilletjes begonnen is met het bijhouden van een weblog. Dat is leuk, want Wijnand stond nogal kritisch tegenover webloggen, hij vond gewone f2f interactie en communicatie veel zinvoller. Daarom is het goed te zien dat hij nu kiest voor een meer blended vorm van communicatie. ;-)

Deel dit bericht:

  2 reacties aan “Weblog van Wijnand Aalderink”

Reacties (2)
  1. Via een andere route kwam ik er ook terecht wat bij mij de vraag opriep:
    a) of het weblog al in de edublogs-verzamelaar staat (voor zover ik heb kunnen controleren nog niet)
    b) zo niet, moet het dan de edublogger zelf zijn die ‘m hier toevoegt? Of kan ook "de redactie van Edublogs" (al dan niet op aangeven van de gebruikers) een weblog toevoegen aan de verzamelaar? Of is dat "not done"?

  2. Hoi Michel,
    Nee, hij staat er inderdaad nog niet in. Of het not-done is weet ik niet, maar iedereen kan feeds toevoegen aan de verzamelaar door ze bij blogdigger toe te voegen. Verwijderen achteraf kan altijd nog.

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.