Bedankt pap!

Er zijn veel mensen die met gemengde gevoelens op hun jeugd terug kijken. Vaak omdat ze het gevoel hebben dat, als hun jeugd maar beter was geweest, zij er nu ook beter aan toe zouden zijn. Ik heb dat gevoel niet en ook nooit gehad. Ik heb altijd kunnen vertrouwen op de liefde en zorg van mijn ouders en daar ben ik ze dankbaar voor. Ik heb me ook nooit hoeven te schamen voor het feit dat ik veel van hen in mezelf en nu ook in mijn eigen kinderen terug zie. Het ging de laatste tijd snel bergaf, maar het nieuws toch nog tamelijk onverwacht. Hij was 78 jaar en bijna 50 jaar getrouwd met mijn moeder. Hij is vanochtend overleden. Dank je voor alles pap en rust zacht.

0 0 stem
Bericht waardering
15 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
Hans
15 jaren geleden

Heel veel sterkte in deze moeilijke tijd

Gerard
15 jaren geleden

Ik weet nooit goed wat te zeggen, behalve dan dat ene rare woord ‘ gecondoleerd‘, gevolgd door stilte.

Sterkte Pierre.

Paul
15 jaren geleden

Uit eigen ervaring weet ik wat dit voor je betekent, Pierre. Neem de tijd om dit verlies te verwerken. Sterkte.

Marco
15 jaren geleden

Damn, heel veel sterkte de komende tijd!

Wilfred Rubens
15 jaren geleden

Sterkte ermee.

Gideon
15 jaren geleden

Woorden schieten te kort op dit soort momenten, We voelen met je mee Pierre en bedankt dat je dit met ons heb willen delen. Sterkte.

Michel
15 jaren geleden

Het is een raar gevoel om na het lezen van zo’n bericht ook een reactie te schrijven op een van de andere onderwerpen hier op dit weblog.
Ik wens je in ieder geval heel veel sterkte toe.

Sybilla
15 jaren geleden

Zo’n bericht haalt de toenemende kwetsbaarheid van mijn eigen ouders weer een beetje dichterbij – ik wens je heel veel sterkte. Lijkt me een vreemde gewaarwording om opeens niet meer ‘zoon’ maar alleen nog maar zelf ‘vader’ te zijn. Aan je mooie woorden te lezen zal het je wel lukken om hiermee om te gaan.

bas
bas
15 jaren geleden

Sterkte Pierre.

Elmine
Elmine
15 jaren geleden

Sterkte met het verwerken van dit verlies, ook namens Ton.

Patrick
Patrick
15 jaren geleden

Pierre en Vrouw en Kinderen,

Sterkte!

Paulo
Paulo
15 jaren geleden

Beste Pierre,

Een mooie overpeinzing die voorwaar het koesteren waard is. Ik hoop voor je, dat je ook de komende tijd nog veel dierbare herinneringen mag hebben en deze innig kunt delen met je naasten.

Het zijn die dagen waarin nabijheid zo’n bijzondere betekenis krijgt.

Sterkte Pierre

Gonny van de Ven
Gonny van de Ven
15 jaren geleden

Pierre en Josien,

gecondoleerd en sterkte in de komende tijd

Joost
15 jaren geleden

Van harte gecondoleerd. Van een passant die in Google op zoek was naar de woordcombinatie ‘Nucleus lek’.

Ik kwam hier terecht omdat ik na het lezen van ‘Help een lek!’ verder keek naar jouw ‘pubs.php’ en door het door jou toepassen van wiki geïnteresseerd verder keek en doorklikte naar het ‘home’ van dit ICT en Onderwijs Blog …

Zelf ben ik beleidsmedewerker Zorg en ICT.

Sterkte!

Pierre
15 jaren geleden

Ik wil iedereen bedanken voor jullie reacties, bemoedigende woorden en belangstelling. Zowel hier online, via de mail, persoonlijk, via kaarten, of door vandaag aanwezig te zijn bij de begrafenis.
We hebben met z’n allen deze week uitgebreid afscheid kunnen nemen. Vandaag tijdens de kerkdienst hebben we zowel gehuild als gelachen. En zo voel ik me op het moment ook nog wel. Het zal dus ook nog wel effe duren voordat het z’n definitieve plekje gekregen heeft.