Nofollow is actief!

 Gepubliceerd door om 21:13  Internet
jan 192005
 

Zo. Nofollow is geïmplementeerd en actief. Vanaf dit moment wordt aan alle links in de reacties, de statistieken-pagina en de trackbacks het rel=”nofollow” attribuut toegevoegd.
De meningen zijn nog verdeeld over de vraag of het wel of niet gaat werken, maar ja, als het enige wat je hoeft te doen een paar regels code toevoegen is, dan maakt dat minder uit.

Jeroen is er klaar voor

 Gepubliceerd door om 15:54  Onderwijs
jan 192005
 
“Samen met mijn scriptiebegeleider Marianne van den Boomen heb ik afgesproken om te experimenteren met een open source scriptie. Dat betekent dat ik betaversies van mijn hoofdstukken op mijn weblog ga publiceren en dat iedereen daar commentaar op mag leveren. Vervolgens kan ik dan commentaar gebruiken om de hoofdstukken te verbeteren.”

(bron)

Mijn eerste post over Jeroen zijn afstuderen was van vorig jaar november en inmiddels is hij zover dat hij aan zijn scriptie over weblogs en politiek begint te schrijven. Gelukkig doet hij dat zoals je hierboven kunt lezen niet (alleen) voor zichzelf, maar gaat hij, in overleg met zijn afstudeerbegeleidster, zijn weblog gebruiken voor het posten. Nou loop ik niet snel warm voor politiek, maar in deze combinatie en op deze manier aangeleverd is het natuurlijk verplichte kost.
(getipt door Marketingfacts)

 Reacties uitgeschakeld voor Jeroen is er klaar voor  Tags:

“Nofollow” it is

 Gepubliceerd door om 06:34  Internet
jan 192005
 

Nou het is officieel: Google gaat rekening houden met rel=”nofollow” attribuut in links op pagina’s die de zoekmachine indexeert. Dave Winer deed er lang geheimzinnig over, maar zoals je hebt kunnen lezen, lekte het nieuws al vroegtijdig uit.
Ik moet voor hier nog even kijken waar ik in de code het toevoegen van het attribuut moet regelen, maar daar hoor je uiteraard meer van.

 Reacties uitgeschakeld voor “Nofollow” it is  Tags: