Jeroen is er klaar voor

“Samen met mijn scriptiebegeleider Marianne van den Boomen heb ik afgesproken om te experimenteren met een open source scriptie. Dat betekent dat ik betaversies van mijn hoofdstukken op mijn weblog ga publiceren en dat iedereen daar commentaar op mag leveren. Vervolgens kan ik dan commentaar gebruiken om de hoofdstukken te verbeteren.”

(bron)

Mijn eerste post over Jeroen zijn afstuderen was van vorig jaar november en inmiddels is hij zover dat hij aan zijn scriptie over weblogs en politiek begint te schrijven. Gelukkig doet hij dat zoals je hierboven kunt lezen niet (alleen) voor zichzelf, maar gaat hij, in overleg met zijn afstudeerbegeleidster, zijn weblog gebruiken voor het posten. Nou loop ik niet snel warm voor politiek, maar in deze combinatie en op deze manier aangeleverd is het natuurlijk verplichte kost.
(getipt door Marketingfacts)