Daily Archives: 9 januari 2005

5 posts

Bloggers in Terzake

Nu we het toch over zuiderburen hebben:Op de weblog van Luc Van Braekel las ik over de uitzending van Terzake over webloggers. Aan bod komen een lifeblogster, een fotoblogger en een nieuwsblogger (Luc zelf). Canvas heeft geen uitzending gemist-website zoals hier in Nederland, maar via een mailtje naar Luc kun je de uitzending alsnog krijgen.Vergeleken met de Netwerk-uitzending van afgelopen jaar […]

Ernstige zuiderburen

Tja, met als ondertitel “En nu even ernstig”, zouden mensen moeten weten dat je niet altijd ernstig kunt blijven. De link naar de erg melige clip van “The Geek Song” konden veel bezoekers van De Standaard Online blijkbaar niet zo waarderen.Dat op zich is natuurlijk al een reden om er naar te verwijzen.

Voor op mijn leeslijst

Op zoek naar aanvulling voor mijn leeslijst heb ik de tip van John Baeyens gevolgd en Spam Kings van Brian S. Mcwilliams bestelden eindelijk ook het een hele tijd geleden door Gideon getipte The Wisdom of Crowds van James Surowiecki aan mijn lijstje te lezen boeken toegevoegd. Je hoort over een tijdje uiteraard wat ik er van vond.

De cache staat weer aan

Als het goed is zijn de problemen met de cache in combinatie met de gewijzigde urls nu opgelost. Hij staat dus weer aan.Mochten er problemen zijn, dan bij voorbaat mijn excuses. Laat het dan s.v.p. even weten.