Daily Archives: 13 december 2004

3 posts

Oracle krijgt PeopleSoft dan toch nog

“De top van PeopleSoft heeft de strijd tegen de vijandige overname door concurrent Oracle opgegeven. De miljardendeal is bezegeld.” (bron) Het kost een paar centen (10,3 miljard dollar), maar dan heb je ook wel wat. Afwachten of we daar wat van gaan merken (mijn werkgever gebruikt het ERP-pakket van Peoplesoft).Overigens best nog een aardig verschil: 16 dollar per aandeel bij het […]

Hebben live-uitzendingen de toekomst?

Afgelopen donderdag heb ik zitten meekijken met de SURFnet Relatiedagen 2004 en vandaag is het een jaar geleden dat ik verwees naar de Live-uitzending SURFnet Expertiseseminar. Voor SURFnet is het live-uitzenden van bijeenkomsten (dus) zeker niet nieuw, SingingFish levert 193 resultaten, maar heeft het ook de toekomst?

Zoekmachine voor videobeelden – en muziek natuurlijk

“Zoekgigant Google krijgt concurrentie van het tot dusver vrij onbekende Singingfish als het gaat om zoeken naar audiovisuele content op internet. Laatstgenoemde bedrijf gaf deze week z’n zoeksite een flinke opknapbeurt.” (bron) Via de FURL-feed van Frankwatching kwam ik, na een tussenstop bij het bovenstaande bericht op telegraaf.nl, bij Singingfish.com en een uur later was mijn harde schijf bijna 200MB voller.