Oracle krijgt PeopleSoft dan toch nog

 Gepubliceerd door om 18:03  Tools
dec 132004
 
“De top van PeopleSoft heeft de strijd tegen de vijandige overname door concurrent Oracle opgegeven. De miljardendeal is bezegeld.”

(bron)

Het kost een paar centen (10,3 miljard dollar), maar dan heb je ook wel wat. Afwachten of we daar wat van gaan merken (mijn werkgever gebruikt het ERP-pakket van Peoplesoft).
Overigens best nog een aardig verschil: 16 dollar per aandeel bij het openingsbod vorig jaar, nu uiteindelijk 26,5 dollar betaald. Daar zul je als aandeelhouder niet rouwig om zijn.

Deel dit bericht:

  2 reacties aan “Oracle krijgt PeopleSoft dan toch nog”

Reacties (2)
  1. wij hadden het er al jaren over, we werken niet met p_soft maar met oracle, het enige wat telt is je data in een database, dus oracle, de schil is veel minder belangrijk, die functionaliteit bouwen we in en met elk ander pakket(schil), (uiteraard met basiseisen)

  2. Nou, als je er zo tegenaan kunt kijken heb je geluk. Maar dan kun je in principe elke applicatie die gebruik maakt van een database als niet relevant bestempelen. Terwijl toch de functionaliteit die aangeboden wordt in die ‘schil’ datgene is waar je in eerste instantie die applicatie voor gekozen hebt. Als je dat helemaal zelf weer moet gaan bouwen is dat sowieso zonde van de centen.

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.