De beste uitbreidingen voor Firefox

 Gepubliceerd door om 23:43  Tools
nov 272004
 
“As with all things, Firefox could be improved. Firefox, by default, is designed to be a lightweight browser. That means that it doesn’t ship with tons of extras. If you want additional features, you’ll need to go out and get them yourself. Fortunately, it’s easy to upgrade Firefox by installing "extensions."”

(bron)

Ik heb het hier al eerder gehad over (een paar) uitbreidingen (extentions) voor FireFox. ExtremeTech heeft nu hun top 10 op een rij gezet. Stonden er toch weer een paar tussen die ik niet kende.

Zoek die scriptie!

 Gepubliceerd door om 16:33  Onderwijs
nov 272004
 
“Op 25 november ontving Jorrit van der Harst tijdens het NVB-congres de dr.ir. H.C. Molsterprijs voor zijn scriptie Really Simple Syndication? Een state-of-the-art over de syndicatiestandaard RSS. Van der Harst schreef de scriptie voor zijn opleiding aan het Instituut voor Media en Informatie Management”

(bron)

Tamelijk frustrerend zo’n bericht. Waarom? Nou omdat de link naar de informatieprofessional.nl (daar had mediafact het bericht vandaan) niets oplevert, zoeken op Vogin een website oplevert die alleen de prijsuitreiking van 2000 online heeft staan, met wat doorzoeken vond ik de prijswinnaar van 2002 overigens ook nog, de website van het Instituut voor Media en Informatie Management levert geen link op, en het zoeken op de naam van de auteur levert me als beste resultaat een mogelijk e-mail adres van de auteur, er vanuit gaande dat de naam redelijk uniek is. Ik denk dat ik toch maar gewoon ga mailen.