Zoek die scriptie!

“Op 25 november ontving Jorrit van der Harst tijdens het NVB-congres de dr.ir. H.C. Molsterprijs voor zijn scriptie Really Simple Syndication? Een state-of-the-art over de syndicatiestandaard RSS. Van der Harst schreef de scriptie voor zijn opleiding aan het Instituut voor Media en Informatie Management”

(bron)

Tamelijk frustrerend zo’n bericht. Waarom? Nou omdat de link naar de informatieprofessional.nl (daar had mediafact het bericht vandaan) niets oplevert, zoeken op Vogin een website oplevert die alleen de prijsuitreiking van 2000 online heeft staan, met wat doorzoeken vond ik de prijswinnaar van 2002 overigens ook nog, de website van het Instituut voor Media en Informatie Management levert geen link op, en het zoeken op de naam van de auteur levert me als beste resultaat een mogelijk e-mail adres van de auteur, er vanuit gaande dat de naam redelijk uniek is. Ik denk dat ik toch maar gewoon ga mailen.

0 0 stemmen
Bericht waardering
4 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
Pierre
17 jaren geleden

Ik heb inmiddels via de mail antwoord gekregen van Jorrit. Hij is op het moment aan het bekijken op welke manier de scriptie online kan komen. Wordt vervolgd…

marco
17 jaren geleden

Hallo Pierre,
Is de scriptie inmiddels al ergens online beschikbaar?

Pierre
17 jaren geleden

Hoi Marco,

Ik heb nog geen vervolgmail gehad, maar het is ook nog geen week geleden…

Pierre
17 jaren geleden

Ik heb via de mail weer contact gehad met Jorrit.
Binnenkort komt de scriptie als het goed is op nvbonline.nl. Er zijn echter nog een paar redenen die er voor zorgen dat hij de scriptie nog niet zomaar kan verspreiden. Wordt weer vervolgd…