De beste uitbreidingen voor Firefox

 Gepubliceerd door om 23:43  Tools
nov 272004
 
“As with all things, Firefox could be improved. Firefox, by default, is designed to be a lightweight browser. That means that it doesn’t ship with tons of extras. If you want additional features, you’ll need to go out and get them yourself. Fortunately, it’s easy to upgrade Firefox by installing "extensions."”

(bron)

Ik heb het hier al eerder gehad over (een paar) uitbreidingen (extentions) voor FireFox. ExtremeTech heeft nu hun top 10 op een rij gezet. Stonden er toch weer een paar tussen die ik niet kende.

Deel dit bericht:

  Een reactie aan “De beste uitbreidingen voor Firefox”

Reacties (1)
  1. Iedereen zal wel zijn redenen hebben om een bepaalde extensie te installeren. Soms zijn ze ook overbodig als je ander software gebruikt, bijvoorbeeld een aggregator voor RSS of de bloglines notifier. Maar ik kan nu al niet meer zonder de spelling checker (in alle talen!) en de dictionary in Firefox.

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.