nov 262004
 

Ik moest vandaag (o.a.) twee domeinnamen verlengen en wilde daarvoor mijn visa-kaart gebruiken. Alles ingevuld, zoals ik al zo vaak gedaan heb, verstuurd, maar helaas foutmelding, betaling niet geaccepteerd. De website gaf netjes aan dat ik wel zeker moest zijn dat ik gewoon een typefout gemaakt had want ze zouden meervoudige pogingen registreren en doorgeven aan de creditcard maatschappij. Omdat het mijn kaart was kon mij dat niet veel schelen, maar na vier pogingen zonder succes heb ik toch maar mijn Mastercard gebruikt. Lukte meteen.
Nou wilde het toeval dat ik vandaag, vijf minuten later, op een andere site ook mijn creditcard nodig had (ja ja big spender online). Maar ook hier werd mijn Visa niet geaccepteerd. Balen, maar ook hier hielp het om een Mastercard achter de hand te hebben.
Een half uur later ging de telefoon…. Lees verder….

 Reacties uitgeschakeld voor Visa zorgt (te) goed voor haar klanten.  Tags:

Onderhoud aan de server

 Gepubliceerd door om 17:53  Algemeen
nov 262004
 

Vanavond zal de server af en toe niet beschikbaar zijn in verband met onderhoud. Excuus voor het ongemak…

 Reacties uitgeschakeld voor Onderhoud aan de server  Tags:

Nog een nieuwe edublogger!

 Gepubliceerd door om 15:20  Onderwijs
nov 262004
 

En weer een nieuwe edublogger: Ad Dekkers is als Communicatiedeskundige verbonden aan Fontys Hogeschool Communicatie en is Ad’s weblog gestart. De RSS-feed is toegevoegd bij Blogdigger en de berichten zullen dus morgen ook in de verzamelaar te zien zijn.
Welkom Ad!

p.s. waar blijven al die andere hogescholen en universiteiten??

 Reacties uitgeschakeld voor Nog een nieuwe edublogger!  Tags:

Internal Server Error?

 Gepubliceerd door om 14:13  Internet
nov 262004
 

Raar, SharpReader geeft vandaag zo af en toe een foutmelding voor de RSS-feed voor deze weblog. De melding is dan “Server returned HTTP Error 500: Internal Server Error”. Maar de site is er gewoon en ook de feeds lijken te werken. Ligt het aan SharpReader of hebben jullie ook problemen?

Donner wil verbod op slaan kinderen

 Gepubliceerd door om 08:03  Algemeen
nov 262004
 
“Minister Donner (Justitie) wil een wettelijk verbod op het slaan van kinderen door hun ouders. Hij zegt dat vrijdag in een gesprek met dagblad Trouw. “Ik wil als wettelijke norm vastleggen dat slaan niet mag”, aldus Donner in het artikel dat is gewijd aan huiselijk geweld.”

(bron)

De Belgen wilden het een tijdje geleden ook al. Neem dan ook een artikel op dat eist dat ouders van hun kinders houden en hen voldoende liefde en aandacht geven. Wellicht dat dat dan ook helpt, en wie weet zullen buitenstaanders zich dan ook vrijer voelen om eerder commentaar te leveren…

 Reacties uitgeschakeld voor Donner wil verbod op slaan kinderen  Tags: