Internal Server Error?

 Gepubliceerd door om 14:13  Internet
nov 262004
 

Raar, SharpReader geeft vandaag zo af en toe een foutmelding voor de RSS-feed voor deze weblog. De melding is dan “Server returned HTTP Error 500: Internal Server Error”. Maar de site is er gewoon en ook de feeds lijken te werken. Ligt het aan SharpReader of hebben jullie ook problemen?

0 0 stem
Bericht waardering
3 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
TomV
TomV
15 jaren geleden

no probs met sage 1.3

Michel
15 jaren geleden

Bij mij ligt de feed naar Inter-net-viewer er nog steeds uit. Als ik, zoals Sharpreader adviseert de feed valideer ( link) dan komt ‘ie wel met twee foutmeldingen.
Die internal server error ben ik ook wel eens tegengekomen. Meestal gaat het na verloop van tijd weer vanzelf over.

Pierre
15 jaren geleden

Hmmm, blijft een raar verhaal met SharpReader. Inderdaad, valdieren geeft twee foutmeldingen, maar daar valt een beetje parser niet over. Ik heb de link nu nogmaals in SharpReader (versie 0.9.5.1) geplakt en hij laat gewoon de berichten zien. Vreemd.

Het verschijnen van de error hing samen met het omschakelen van PHP in CGI-modus naar DLL-modus. Dat leek namelijk opeens te werken. Voor de zekerheid heb ik hem weer terug op CGI-modus gezet en ik heb zelf de fout sindsdien niet meer gezien.

3
0
Tips, opmerkingen, aanvullingen, ideeƫn naar aanleiding van dit bericht?x
()
x