Edublogger-dinner #3

havana

OK, het heeft even geduurd, maar we hebben een locatie voor ons edublogger-dinner van maandag 15 november (volgende week maandag dus, de night before OWD2004) in Utrecht. Een tijdje geleden vertelde ik dat we het aanmelden als vangnet hadden omdat het in Nederland moeilijk is (en bleek te zijn!) om een plek te vinden (anders dan van der Valk of zo) waar je eenvoudig met 4 of 14 personen kon gaan eten zonder te reserveren.
De locatie
We zitten volgende week bij Havana, Oudkerkhof 29. Zie de website voor wat foto’s en de menu-kaart.

Update 9 november twee bevestigingen toegevoegd De tijd
Reservering om te eten staat op 19:30 uur. We wilden niet té vroeg beginnen omdat sommigen van ons van relatief ver komen. De bar is overigens al eerder open, ikzelf verwacht er om een uur of 7 wel te zitten (aan de bar dan).

Wie is er?
In ieder geval Frank Benneker, Gerard Bierens, Sybilla Poortman en ik. We hebben bevestigingen van Margreet van den Bergh, Patrick Klaassen, Sebastian Fuchs, Ton Zijlstra en Elmine Wijnia. Van een paar mensen is het nog onzeker of ze komen/kunnen komen (ik heb jullie inmiddels gemaild).

Stoelen en zo
Hoewel we niet verwachten dat er nog een tiental mensen onaangekondigd komt, hebben we ook van deze locatie het uitdrukkelijk verzoek gekregen uiterlijk zondag een definitiever aantal door te geven. Er is plaats genoeg, een of twee stoelen op het moment zelf bijschuiven gaat wel, maar een hele tafel extra onaangekondigd vinden ook zij niet fijn.

Eten en zo
Ik begrijp van Frank (die de locatie gezocht en gevonden heeft) dat je van het eten geen culinaire hoogstandjes moet verwachten, maar dat het oké en betaalbaar is.

Hoe herken je ons?
Daar zorgen wij wel voor ;) Raak je de weg kwijt, telefoonnummer van het restaurant is: O30 – 231 50 40, maar handiger is om voor noodgevallen mijn telefoonnummer te noteren: 0877 879 369.

…Toch nieuwsgierig geworden? Mail me dan nog uiterlijk a.s. zaterdag!

0 0 stemmen
Bericht waardering
5 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
Sybilla
16 jaren geleden

Prima keuze! Havana in Den Haag ken ik en als deze net zo gezellig is… Heel bijzondere sfeer en lekker ongedwongen eten; ik kijk ernaar uit!

Patrick Klaassen
Patrick Klaassen
16 jaren geleden

… het menu ziet er niet slecht uit!!!

Zie jullie maandag!

Pierre
16 jaren geleden

…ik realiseer me net dat ik jullie drie (Margreet, Patrick, Sebastian) nog geen mail gestuurd heb…oeps.

michel
michel
16 jaren geleden

Het had me leuk geleken om te komen, maar ben helaas verhinderd.

Pierre
16 jaren geleden

Het hoeft natuurlijk niet het laatste dinner te worden dat ooit georganiseerd wordt ;-)