nov 082004
 

Het bericht op Far Wise in Knowledge Management met de link naar de Beginners’ guide to business blogging van Frederik Wackå is alweer van een weekje geleden, maar ik realiseerde me dat ik de guide inmiddels wel gelezen had, maar er nog niet over geschreven. Terwijl er toch een paar zinvolle tips in staan. Lees verder….

 Reacties uitgeschakeld voor Beginners’ guide to business blogging  Tags:

Edublogger-dinner #3

 Gepubliceerd door om 21:44  Persoonlijk
nov 082004
 
havana

OK, het heeft even geduurd, maar we hebben een locatie voor ons edublogger-dinner van maandag 15 november (volgende week maandag dus, de night before OWD2004) in Utrecht. Een tijdje geleden vertelde ik dat we het aanmelden als vangnet hadden omdat het in Nederland moeilijk is (en bleek te zijn!) om een plek te vinden (anders dan van der Valk of zo) waar je eenvoudig met 4 of 14 personen kon gaan eten zonder te reserveren.
De locatie
We zitten volgende week bij Havana, Oudkerkhof 29. Zie de website voor wat foto’s en de menu-kaart.

Update 9 november twee bevestigingen toegevoegd Lees verder….

A Few Good Men… Dancin’

 Gepubliceerd door om 00:45  Persoonlijk
nov 082004
 
few good men dancing - Klik voor grotere versie

Het was een enerverende avond in de Schouwburg in Eindhoven. We zijn naar A Few Good Men…Dancin‘ geweest. En eerlijk gezegd ben ik blij dat ik gewoon van iemand anders kan citeren als het gaat over wat ik vond van deze voorstelling met vijftien mannen die zich in het zweet werkten op het podium:

“Het is een aparte kennismaking met deze heren. De voorstelling begint in een soort sportschool, er wordt gebokst en het tempo van dans is meteen heel hoog. Dat past goed bij een dansact voor heren, maar dat deze carrière niet voor iedereen is weggelegd, blijkt al snel. Niet iedereen is even getalenteerd, een aantal mannen heeft moeite in de maat te blijven en gevoel voor timing zit ook niet bij iedereen goed. Bovendien danst de één heel potsierlijk, terwijl de ander bepaalde passen overslaat of een draai niet mooi afmaakt. Het zijn van die lullige dingen die je opvallen en irriteren tijdens deze dansshow, die zo gelikt had moeten zijn.”

(bron)

Lees verder….