Bloggercon link

 Gepubliceerd door om 13:49  Algemeen
nov 062004
 

Hoewel de Edutrip 2004-feed nog een tijdje actief blijft en er ook nog regelmatig nieuwe berichten op komen, heb ik hem in de nieuwsbalk vervangen door de Bloggercon-feed. Dit keer geen scrape nodig omdat de site uiteraard een eigen feed aanbiedt.

 Reacties uitgeschakeld voor Bloggercon link  Tags:

Troy

 Gepubliceerd door om 13:20  Film en Boek
nov 062004
 

Troy - Wolfgang Petersen Troy – Wolfgang Petersen Hoewel bij Bol.com niet slecht gewaardeerd, deed de beschrijving van Erik me besluiten deze maar niet te huren:

“Waar [andere] films [..] spanning wisten te creëren, heb ik tijdens Troy de was gedaan. En jawel, je kunt de draad zo weer oppakken of de afwas doen. Zelfs de onvervalste schoonheden van het witte doek vervelen na verloop van tijd. Dit in tegenstelling tot de twee ouwe rotten Brian Cox en Peter O’Toole in de rol van koning. Tweeënhalf uur entertainment dus, maar geen plekje op de bovenste plank.”

(bron)

Ongelofelijk?!

 Gepubliceerd door om 13:00  Film en Boek
nov 062004
 

Hier is hij pas vanaf 24 november a.s. te zien, maar via Christopher kwam ik terecht bij de nieuwe Pixar-film “The Incredibles“. Chris verbaasde zich over het feit dat Pixar hit na hit blijkt te kunnen produceren (na Toy Story, Monsters Inc., Finding Nemo etc.). Op deze pagina kun je een aantal voorfilmpjes bekijken en ik moet zeggen dat het er (inderdaad) weer goed uitziet.
Eentje om te gaan kijken dus.

Als blogger voor de leeuwen

 Gepubliceerd door om 01:21  Internet
nov 062004
 

David Weinberger gaf als blogger een presentatie getiteld “Bloggers Are Not Journalists (But Blogging Will Change Journalism)”, voor een club journalisten. :)

“It’s a fad, it’s bad information, it’s wanking by unemployed losers who have enough time for blogging but apparently not enough to change out of their pajamas.”

(bron)

was de reactie van een aantal van hen. David verontschuldigd zich min of meer voor het feit dat hij blijkbaar niet duidelijk genoeg gemaakt heeft (aan de journalisten), of heeft kunnen maken, dat bloggers en journalisten niet hetzelfde zijn (en ook niet zouden moeten willen zijn). Lees zeker ook even de bijbehorende reacties, daar vind een interessante discussie plaats (en dan bedoel ik overigens niet mijn reactie daar).

 Reacties uitgeschakeld voor Als blogger voor de leeuwen  Tags: