Troy

 Gepubliceerd door om 13:20  Film en Boek
nov 062004
 

Troy - Wolfgang Petersen Troy – Wolfgang Petersen Hoewel bij Bol.com niet slecht gewaardeerd, deed de beschrijving van Erik me besluiten deze maar niet te huren:

“Waar [andere] films [..] spanning wisten te creëren, heb ik tijdens Troy de was gedaan. En jawel, je kunt de draad zo weer oppakken of de afwas doen. Zelfs de onvervalste schoonheden van het witte doek vervelen na verloop van tijd. Dit in tegenstelling tot de twee ouwe rotten Brian Cox en Peter O’Toole in de rol van koning. Tweeënhalf uur entertainment dus, maar geen plekje op de bovenste plank.”

(bron)

Deel dit bericht:

  3 reacties aan “Troy”

Reacties (3)
  1. Ja maar Pierre, it’s only my opinion…
    Hopelijk heb ik je nu niet 2,5 uur ontspanning ontnomen…:)

  2. Nou, ik had de voorfilmpjes gezien en daar waren me de ‘details’ van sommige gevechten opgevallen. Dat gecombineerd met jouw 6,5 (ik weet nog wat ik onlangs van jouw 8 vond) ;) was toch voldoende.

  3. Ik heb ‘m in de bioscoop gezien. Visueel spektakel genoeg maar een verhaal van nada… Laat maar lekker staan dus.

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.