“Versatel laat Zon ondergaan”

 Gepubliceerd door om 22:46  Internet
nov 032004
 
“Versatel gooit vanaf begin volgend jaar de merknaam Zon in de prullenbak. Het telecom- en kabelbedrijf meent dat het beter is om in alle landen onder dezelfde naam te opereren. Internetaanbieder Zon gaat daarom verder als Versatel, zo verklaarde de onderneming woensdag bij de presentatie van haar kwartaalcijfers.”

(bron)

Als (nu nog) Zonnet-klant, kon ik de woordspeling van nu.nl natuurlijk niet onvermeld laten. Het is het zoveelste bedrijf dat het aantal merken verminderd. Begrijpelijk. Ik hoop alleen dat ze zich ook geroepen voelen om een paar leuke acties (voor bestaande klanten) in het leven te roepen bij de naamsverandering (om ons binnen te houden, welkom te heten etc.). Dan hebben we tenminste ook nog iets aan de ondergaande zon.

 Reacties uitgeschakeld voor “Versatel laat Zon ondergaan”  Tags:

Dagelinks offline?

 Gepubliceerd door om 22:38  Internet
nov 032004
 

Het ziet er naar uit dat Dagelinks offline is. Ik kreef een foutmelding op de RSS-feed en toen ik naar de website probeerde te gaan, kreeg ik de melding: “Deze domeinnaam is door VEVIDA geregistreerd voor 1 van onze klanten.”
Overigens komt dat (vind ik) tamelijk vaak voor. Wie weet bijvoorbeeld waar Disruptive Technology of Brian Reilly gebleven zijn? En TopicExchange ligt er helaas ook tamelijk vaak uit.

Leuk #2

 Gepubliceerd door om 20:47  Persoonlijk
nov 032004
 

Een tijdje geleden alweer heeft Erno Mijland me geïnterviewd voor een artikel in TVM (vakblad voor de av- en internetindustrie) over weblogs van ICT-professionals. Het artikel is nu ook te downloaden (PDF 817kB)

 Reacties uitgeschakeld voor Leuk #2  Tags:

Amerika kiest – de uitslag

 Gepubliceerd door om 18:34  Persoonlijk
nov 032004
 
“John Kerry heeft zijn nederlaag in de Amerikaanse presidentsverkiezingen toegegeven. Hij heeft aan het einde van de middag president Bush gebeld om hem te feliciteren”

(bron)

Of Kerry nou een echt beter alternatief was weet ik niet, maar slechter kon wat mij betreft niet. Nou ja, kan in ieder geval geen Amerikaan meer klagen, dit keer geen gestolen presidentschap. Maar wel ook een bevestiging dat het een raar volkje blijft daar aan de andere kant van de plas.

 Reacties uitgeschakeld voor Amerika kiest – de uitslag  Tags:

Telt dit ook?

 Gepubliceerd door om 09:02  Tools
nov 032004
 

In de trein tussen den Bosch en Utrecht, op een laptop, met een kabeltje verbonden aan een Siemens C55 GSM. Geen foto, maar telt dit ook als MobLogging?
(volgens Winer en Scoble wél, volgens Moblog.nl niet)
Nou ja maakt ook niet echt uit, als het maar werkt, en zelfs met 9,6 kbps blijkt dit nog wel te lukken en gelukkig heeft Zonnet nog een inbelnummer dat ook met een mobiele telefoon nog redelijk betaalbaar is.
Het is alleen niet goed voor het uithoudingsvermogen van de laptop-accu, want de kabel gebruikt de laptop om de telefoon opgeladen te houden (kan ik niet uitschakelen). Maar goed genoeg om nog even snel de uitslagen te checken. Lees verder….

 Reacties uitgeschakeld voor Telt dit ook?  Tags: