Telt dit ook?

 Gepubliceerd door om 09:02  Tools
nov 032004
 

In de trein tussen den Bosch en Utrecht, op een laptop, met een kabeltje verbonden aan een Siemens C55 GSM. Geen foto, maar telt dit ook als MobLogging?
(volgens Winer en Scoble wél, volgens Moblog.nl niet)
Nou ja maakt ook niet echt uit, als het maar werkt, en zelfs met 9,6 kbps blijkt dit nog wel te lukken en gelukkig heeft Zonnet nog een inbelnummer dat ook met een mobiele telefoon nog redelijk betaalbaar is.
Het is alleen niet goed voor het uithoudingsvermogen van de laptop-accu, want de kabel gebruikt de laptop om de telefoon opgeladen te houden (kan ik niet uitschakelen). Maar goed genoeg om nog even snel de uitslagen te checken.
Met dank aan Frank toch een wazig plaatje:
kabeltje - Klik voor grotere versie

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.