Dagelinks offline?

Het ziet er naar uit dat Dagelinks offline is. Ik kreef een foutmelding op de RSS-feed en toen ik naar de website probeerde te gaan, kreeg ik de melding: “Deze domeinnaam is door VEVIDA geregistreerd voor 1 van onze klanten.”
Overigens komt dat (vind ik) tamelijk vaak voor. Wie weet bijvoorbeeld waar Disruptive Technology of Brian Reilly gebleven zijn? En TopicExchange ligt er helaas ook tamelijk vaak uit.

0 0 stemmen
Bericht waardering
3 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
Pierre
16 jaren geleden

Gelukkig valt het mee, dagelinks is er gewoon weer, geen toelichting op de problemen van gisteren overigens te vinden op de website.

Sander Lindenburg.
Sander Lindenburg.
16 jaren geleden

Dat er geen toelichting op Dagelinks.nl stond is onjuist. De te verwachten problemen waren aangekondigd op 1 november. Zie het bericht op de site zelf:
http://dagelinks.nl/pivot/entry.php?u

Pierre
16 jaren geleden

Hoi Sander.

Ah, dat verklaart inderdaad de melding die ik dan dus kreeg tijdens de verhuizing. Mijn reactie was er overigens een van verbazing. Ik had die aankondiging blijkbaar over het hoofd gezien, kreeg die VEVIDA-melding die meestal een indicatie is dat een domein niet op tijd verlengd is omdat men ermee opgehouden is en trok de (gelukkig) verkeerde conclusie. Goed dat jullie er nog zijn! :)