Promozilla

Op de wikipagina over FireFox ben ik gisteren begonnen met het bijhouden van een lijstje met websites die niet goed met FireFox te bekijken zijn. Ik had natuurlijk eigenlijk wel beter moeten/kunnen weten: er zijn mensen die dat al lang en veel beter doen!
Promozilla website Bij Promozilla.nl vind je o.a. een blacklist (websites met problemen) en een whitelist (websites die van de blacklist afkomstig zijn). En er wordt actief contact gezocht met de sites op de blacklist, er worden voorbeeldbrieven beschikbaar gesteld die je kunt mailen naar de sitebeheerders en als een site aangepast wordt, dan wordt dat ook duidelijk vermeld. En het blijkt te werken, getuige de (op dit moment) 83 websites die van de blacklist naar de whitelist verhuist zijn.
Goed plan, goede aanpak, en (natuurlijk) mét RSS-feeds voor de updates :-)

0 0 stemmen
Bericht waardering
2 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
Gerard
17 jaren geleden

Hmm, ik vraag me af wie deze heeft toegevoegd:
Natschool server Fontys hogescholen

:)

Pierre
17 jaren geleden

Mijn naam is haas. Overigens is deze vandaag ook aangepast