SURFnet Expertiseseminar: ‘Je filmpje op internet’

“Op dinsdag 5 oktober organiseert SURFnet een Expertiseseminar over de praktijk van streaming video met als titel ‘Je filmpje op internet’. Tijdens het seminar komt een breed overzicht van de toepassingen van streaming video in de (onderwijs)praktijk aan bod. De bijeenkomst wordt gehouden van 12.30 tot 17.00 uur in Media Plaza te Utrecht.
Tijdens deze middag zullen de verschillende sprekers vanuit hun eigen deskundigheid vertellen over hun ervaringen met streaming video. Daarnaast is er ruimschoots aandacht voor de laatste ontwikkelingen op het gebied van streaming video.
Ook wordt er een informatiemarkt georganiseerd van verschillende leveranciers van applicaties op dit gebied. Op deze informatiemarkt zijn tijdens de ontvangst en in de pauze demonstraties bij te wonen.
Meer informatie over het programma en het inschrijfformulier op de SURFnet website

(bron)

Nog eentje in het kader van “op de agenda”. Ik twijfel nog (kost allemaal ook tijd tenslotte), maar vooral ook het onderdeel “Live-streaming on low budget” lijkt me interessant om te horen (en natuurlijk de bijdrage van collega Schulte).