sep 022004
 
“Op dinsdag 5 oktober organiseert SURFnet een Expertiseseminar over de praktijk van streaming video met als titel ‘Je filmpje op internet’. Tijdens het seminar komt een breed overzicht van de toepassingen van streaming video in de (onderwijs)praktijk aan bod. De bijeenkomst wordt gehouden van 12.30 tot 17.00 uur in Media Plaza te Utrecht.
Tijdens deze middag zullen de verschillende sprekers vanuit hun eigen deskundigheid vertellen over hun ervaringen met streaming video. Daarnaast is er ruimschoots aandacht voor de laatste ontwikkelingen op het gebied van streaming video.
Ook wordt er een informatiemarkt georganiseerd van verschillende leveranciers van applicaties op dit gebied. Op deze informatiemarkt zijn tijdens de ontvangst en in de pauze demonstraties bij te wonen.
Meer informatie over het programma en het inschrijfformulier op de SURFnet website

(bron)

Nog eentje in het kader van “op de agenda”. Ik twijfel nog (kost allemaal ook tijd tenslotte), maar vooral ook het onderdeel “Live-streaming on low budget” lijkt me interessant om te horen (en natuurlijk de bijdrage van collega Schulte).

 Reacties uitgeschakeld voor SURFnet Expertiseseminar: ‘Je filmpje op internet’  Tags:

Seminar Haal meer uit de DU.

 Gepubliceerd door om 22:55  Algemeen
sep 022004
 
“Tijdens dit seminar komt het complete aanbod aan beschikbare expertiseproducten van de DU aan de orde die veelal vrij beschikbaar zijn. Dit zijn bijvoorbeeld ondersteuningsinstrumenten die u kunnen helpen bij de onderwijskundige implementatie van een digitaal portfolio, instrumenten waarmee u de kosten en baten van e-learning kunt bepalen, modellen die als achtergrond dienen bij het ontwerpen van taak- of contextgebaseerd onderwijs en instrumenten die u kunnen ondersteunen bij het vaststellen van visie, beleid en strategie. U kunt ook workshops en consultancytrajecten afnemen ter verduidelijking en praktische toepassing van de instrumenten. “

(bron)

Inschrijven kan nog tot en met 8 september a.s. via de DU-website. Deelname is gratis voor medewerkers van DU-instellingen, voor externen zijn de kosten 125 euro. Veel bekende namen op de affiche, maar wel weer een goed moment om even te kijken wat de stand van zaken is, dus heb ik me meteen maar even ingeschreven.

 Reacties uitgeschakeld voor Seminar Haal meer uit de DU.  Tags: