Seminar Haal meer uit de DU.

“Tijdens dit seminar komt het complete aanbod aan beschikbare expertiseproducten van de DU aan de orde die veelal vrij beschikbaar zijn. Dit zijn bijvoorbeeld ondersteuningsinstrumenten die u kunnen helpen bij de onderwijskundige implementatie van een digitaal portfolio, instrumenten waarmee u de kosten en baten van e-learning kunt bepalen, modellen die als achtergrond dienen bij het ontwerpen van taak- of contextgebaseerd onderwijs en instrumenten die u kunnen ondersteunen bij het vaststellen van visie, beleid en strategie. U kunt ook workshops en consultancytrajecten afnemen ter verduidelijking en praktische toepassing van de instrumenten. “

(bron)

Inschrijven kan nog tot en met 8 september a.s. via de DU-website. Deelname is gratis voor medewerkers van DU-instellingen, voor externen zijn de kosten 125 euro. Veel bekende namen op de affiche, maar wel weer een goed moment om even te kijken wat de stand van zaken is, dus heb ik me meteen maar even ingeschreven.