Workshop – update

Vorige week hebben we voor het eerst bij elkaar gezeten om te praten over hoe de workshop over weblogs en wiki’s die we willen organiseren er uit moet gaan zien.
Er zijn een paar dingen die ik nog niet hier kan verklappen, maar de rest kun je meelezen op deze pagina van de ICT in het Onderwijs Wiki. Je vindt daar de meest recente informatie over het programma, achtergrondinformatie die we willen gebruiken etc.
Wat je er nu ziet is een versie 0.1, er zal nog het nodige wijzigen, het programma is zeker ook geen belofte voor de definitieve inhoud.
Je kunt de RSS-feed van die pagina gebruiken om een seintje te krijgen als er iets gewijzigd wordt. En omdat het een wiki-pagina is, kun je natuurlijk ook zelf bijdragen aan het programma. Je kunt er links bijdragen, opmerkingen achterlaten etc.
Wordt vervolgd…