Dom….

 Gepubliceerd door om 21:01  Persoonlijk
jul 182004
 

Ik weet niet of ik het ooit leer, maar gisterenavond was ik in ieder geval weer eens zo dom om nieuwe code op een live toepassing uit te proberen en nog wel eentje die nog niet in het nachtelijk backup-schema voor de verschillende websites hier was opgenomen. En dan te bedenken dat ik ooit een MCP examen voor Windows beheer met goed gevolg afgelegd heb.

Het probleem

Het probleem was dat ik bij de ICT in het onderwijs Wiki ook last begon te krijgen van referrer spam. Dat betekende dat op de pagina met referrers voor de wiki websites begonnen te verschijnen die niet daadwerkelijk naar de wiki verwezen. Lees verder….

Workshop – update

 Gepubliceerd door om 07:00  Internet
jul 182004
 

Vorige week hebben we voor het eerst bij elkaar gezeten om te praten over hoe de workshop over weblogs en wiki’s die we willen organiseren er uit moet gaan zien.
Er zijn een paar dingen die ik nog niet hier kan verklappen, maar de rest kun je meelezen op deze pagina van de ICT in het Onderwijs Wiki. Je vindt daar de meest recente informatie over het programma, achtergrondinformatie die we willen gebruiken etc. Lees verder….

 Reacties uitgeschakeld voor Workshop – update  Tags: