mei 052004
 
“Bijna de helft van de vrouwen, 45 procent, leest stiekem de sms’jes in de telefoon van haar partner. Minder dan eenderde van de mannen maakt zich hier schuldig aan. Dat blijkt uit een onderzoek dat het Zwitserse sms-bedrijf Sicap in Groot-Brittannië heeft laten uitvoeren.”

(bron)

Je kunt je afvragen of dat erg is, of de vraag omdraaien en je afvragen waarom die mensen dat doen: nieuwsgierigheid of wantrouwen? Een verhouding via SMS lijkt me trouwens net zo geheim als via rooksignalen.

 Reacties uitgeschakeld voor Helft vrouwen leest stiekem sms’jes partner  Tags:
mei 052004
 
“Op 18 juni zal tijdens een feestelijke bijeenkomst de Nederlandse vertaling van de Creative Commons licentie officieel in gebruik worden genomen. Lawrence Lessig, voorzitter van de stichting Creative Commons zal hierbij aanwezig zijn.”

(bron)

Je kunt nog tot 10 mei a.s. opmerkingen aanleveren op de vertaling via de Creative Commons website.

 Reacties uitgeschakeld voor Vertaling van Creative Commons licentie  Tags:

Weblogs in het hoger onderwijs

 Gepubliceerd door om 07:01  Leertechnologie
mei 052004
 
“Een weblog is relatief nieuwe internettoepassing. De laatste tijd is er ook steeds meer aandacht voor het gebruik van weblogs binnen het onderwijs. Wat is een weblog en waarom zou je deze internettoepassing willen gebruiken in het onderwijs? Op deze vragen proberen we hieronder een antwoord te geven.”

(bron)

De mei 2004 editie van de e-learning themasite bevat een bijdrage van Wilfred Rubens over het gebruik van weblogs binnen het onderwijs. Het is voor het eerst dat de themasite hier aandacht aan besteed, en hoewel het natuurlijk al eerder had gemogen is het goed dat ze dat nu doen. Lees verder….

 Reacties uitgeschakeld voor Weblogs in het hoger onderwijs  Tags: