Breedband rukt op bij kindergezinnen

 Gepubliceerd door om 10:20  Internet
mrt 312004
 
“Het aantal gezinnen met kinderen dat de beschikking heeft over breedband is gestegen tot 90 procent. De ene helft heeft de kabel, de andere adsl.”

(bron)

:-) Ik hoor nog niet bij de onderzochte groep, daarvoor moet je kinderen hebben die tussen de 9 en 15 jaar zijn. Voorlopig hoef ik mijn ADSL verbinding (en mijn laptop) nog maar héél af en toe te delen. Opvallend is overigens ook het andere bericht op Webwereld:

Kinderen tot tien jaar verliezen jaarlijks bijna een maand slaap doordat er in hun slaapkamer spelcomputers, pc’s of tv’s staan.. Lijkt me wél de hoogste tijd om te onderzoeken of dat niet slecht is. Ik leerde vroeger nog dat het menselijk lichaam een bepaald ritme heeft en we dus gewoon ook een bepaalde hoeveelheid rust nodig hebben. Het kan zijn dat dat een fabeltje was, of dat we veranderen, maar daar ga ik niet zondermeer vanuit.

Kamer van Koophandel komt met toolbar

 Gepubliceerd door om 07:01  Tools
mrt 312004
 
“De Kamers van Koophandel hebben een toolbar geïntroduceerd waardoor regelmatig bezoek aan de website overbodig wordt.”

(bron)

Ja hoor, wéér een toolbar erbij, blijft er straks helemaal niets te zien meer over. Leuk trouwens: De toolbar werkt overigens alleen voor Windows (98SE en hoger; geen Windows NT) en Internet Explorer 5.0 (en hoger).

 Reacties uitgeschakeld voor Kamer van Koophandel komt met toolbar  Tags:
mrt 312004
 
“Er blijkt geen verband te bestaan tussen het illegaal uitwisselen van muziek via netwerken als Kazaa en de fors dalende verkoopcijfers van cd’s”

(bron)

Mooi, weten we dat ook weer, verandert er dan nu iets naar aanleiding hiervan?

 Reacties uitgeschakeld voor ‘Piraterij leidt niet tot dalende cd-verkoop’  Tags: