okt 112003
 

Versie 1.1.1 van de RELOAD Editor is beschikbaar en kan gedownload worden van de website van het project. Geen wereldschokkende wijzigingen dit keer, vandaar ook slecht een 0.0.1 verhoging van het versienummer. Belangrijkste nieuwtje is wellicht dat er een heel basis helpfunctie is toegevoegd die tevens te printen is. De SCORM runtime laat nog eventjes op zich wachten.

Zie ook de andere berichten over de RELOAD editor op deze site.

 Reacties uitgeschakeld voor Reload Editor versie 1.1.1 beschikbaar  Tags:
okt 112003
 
“De Tweede Kamer heeft voorlopig afgezien van het opleggen van een boete aan spammers. Er komt een nieuw debat nadat minister Donner van Justitie in een brief aan de Kamer het opleggen van een boete "ernstig ontraadde". Eerder gaf hij aan wel te kunnen leven met het voorstel, dat was ingediend door de PvdA.”

(bron)

Wat kan ik hier over zeggen? “hij was een beetje dom” dekt het niet helemaal. Belangrijke reden van zijn terugkrabbelen om het justiële apparaat niet verder te belasten. Ook de werkgeversorganisatie VNO/NCW zou er geen bezwaar tegen hebben. Lijkt me ook een reden om te hard rijden voortaan niet meer strafbaar te maken.

 Reacties uitgeschakeld voor Minister Donner wil toch geen boete op spam  Tags:
okt 112003
 
“Een student van de Amerikaanse universiteit Princeton wordt vervolgd omdat hij op internet uit de doeken doet hoe je de kopieerbeveiliging van een cd kunt omzeilen. Dat meldden verschillende Amerikaanse media vrijdag.”

(bron)

Het moet weer eens niet gekker worden. Deze knul heeft ontdekt dat je door het indrukken van de SHIFT toets, oftewel het omzeilen van de autostart functie van Windows, een beveiliging die het bedrijf SunnComm veel geld moet gaan opleveren. Lees verder….

 Reacties uitgeschakeld voor Student vervolgd voor omzeilen beveiliging (of toch niet)  Tags: