Microsoft wil Yahoo! overnemen

 Gepubliceerd door om 13:44  Internet
feb 012008
 
“Microsoft Corp. is making an unsolicited $44.6 billion offer for Yahoo Inc., the Internet icon and one the best known Web portals, in a move to boost its competitive edge against Google Inc. in the online services market.”

(bron)

Jemig, dat zou me wel een overname zijn zeg. Het ging de laatste tijd niet goed met Yahoo!, afgelopen oktober was een aandeel nog $34 waard, gisteren nog maar $10 en het bod van Microsoft ($31 per aandeel) zat dan ook een stuk hoger. De prijs van het aandeel veerde daarom ook direct weer op naar inmiddels ongeveer dat bedrag. De beurs is overigens nog niet open, je kunt het actuele koersverloop van Yahoo! hier volgen.

Deel dit bericht:

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.