900+

 Gepubliceerd door om 20:47  Persoonlijk
jun 132007
 
900 plus subscribers - Klik voor grotere versie

Drie maanden na het doorbreken van de 800 grens staat de verzamelde teller voor de RSS-feeds voor dit blog inmiddels voor de tweede dag achtereen boven de 900 subscribers. Mooi op tijd voor de te verwachten zomerdip in de maanden juli en augustus. De “full feed” met volledige berichten en de gewone feed zorgen voor de stijging. De light feed (die overigens ook niet op de voorpagina staat) blijft beperkt tot enkele gebruikers.

Als jij er in die drie maanden bij gekomen bent: welkom!
Was je er al, dan leuk dat je er nog steeds bent.

Deel dit bericht:

  4 reacties aan “900+”

Reacties (4)
  1. Gefeliciteerd. Dat geeft wel een goed gevoel lijkt mij of niet?

  2. Als het er echt 900 zouden zijn waarschijnlijk niet. Ik denk dat ik me dan toch zou afvragen of ik nog wel zomaar een foto uit het reuzenrad van de Kermis zou kunnen sturen. En dat zou ik niet willen.

    Ik zie het nu niet meer als absolute getallen. Meer als indicaties van: Blijkbaar neemt het gebruik van RSS in het algemeen toe. En ik ben blijkbaar nog steeds met dingen (en over dingen) bezig waar anderen het interessant genoeg van vinden om een RSS-abonnement op te nemen. En dat geeft wel extra stimulans naast de eigen intrinsieke motivatie die een hele tijd de enige motivatie was waar ik op terug kon vallen.

  3. Dat zijn nog eens mooie aantallen!!
    Gefeliciteerd

  4. Mooi Pierre. En met 1000 mag je nog steeds foto’s van de kermis sturen hoor. Dat bepaal je toch lekker zelf ;-)

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.