Blurb komt naar Nederland

 Gepubliceerd door om 21:11  Internet
jun 132007
 
Blurb - Klik voor grotere versie
“San Francisco-based Blurb, a site that enables users to print as few as one copy of a book on demand, on Wednesday announced plans to expand its business to Europe. The company plans to begin printing books in the Netherlands in three weeks. Europeans can now order books with a shipping time of 5 to 7 days (instead of 7 to 10 days) at a lower shipping rate.”

(bron)

Blurb is een dienst die vergelijkbaar is met het in naam (volgens mij in ieder geval) bekendere Lulu.com. Boeken zijn er (uiteraard) niet echt goedkoop, maar als je uitgaat van eigen producties die in heel kleine oplages verkocht moeten kunnen worden is het meer de vraag of je dit te duur vindt voor iets wat je andere, via de traditionele weg, niet voor elkaar zou kunnen krijgen.
Eens afwachten wat het gaat kosten en dan eens kijken of er een zinvol boekje te verzinnen valt om het mee uit te proberen. Ideeën zijn welkom, als je wilt meewerken, hoor ik dat ook graag. Mijn eerste idee zou zijn een boekje met daarin een soort “voor beginners” van een aantal van de nieuwe dingen die je nu zo links en rechts tegen komt op te nemen, van Google Earth inclusief eigen gemaakte gebouwen, via Second Life, digitale schoolborden, podcasts, RSS, etc.
En dan met ruim gebruik van de mogelijkheid om screenshots en zo in te voegen.

Deel dit bericht:

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.