Met twee voeten op aarde

 Gepubliceerd door om 15:28  Persoonlijk
okt 202005
 

Soms is het goed om dingen te relativeren. Het is maar goed dat ik niet aan verkopen dacht. ;-) Ik kan er overigens (behalve About:blank zelf) geen vinden die meer dan dit aangeeft. Getipt door about:blank

Deel dit bericht:

  2 reacties aan “Met twee voeten op aarde”

Reacties (2)
  1. Ik lees dat jouw blog meer dan 26 duizend dollar waard is. De mijne ongeveer 4.500 dollar. http://www.business-opportunities.biz… ] is typisch een weblog post die veel verkeer genereert. Misschien ook wel als doel óm verkeer te genereren (en vervolgens de weblog te verkopen?)

  2. Hé dat is raar. Toen ik dit schreef kreeg ik het resultaat dat ik overigens hier nog steeds zie: $0,-
    Maar als ik de link nu volg kom ik inderdaad op $26.533,38
    Vreemd.

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.