Geen integratie van Blackboard en WebCT?

“De fusie van Blackboard en WebCT heeft voorlopig geen gezamenlijke elo tot gevolg. Dat verklaarden de directeuren van Blackboard en WebCT, Michael Chasen en Carol Vallone, op een persconferentie op EDUCAUSE.”

(bron)

Noem me maar koppig, maar uitspraken van directeuren van bedrijven die hun fusie/overname nog moeten afronden neem ik met een kilo zout. Waarom? Nou simpel: Blackboard is een beursgenoteerde onderneming. Het resultaat van deze overname is een beurgenoteerde onderneming die een stuk groter is en een product in huis krijgt (WebCT) dat vergelijkbaar is aan haar bestaande hoofdproduct (Blackboard). Nou kan het voor een docent wel heel veel uitmaken of hij/zij Blackboard of WebCT gebruikt, voor een aandeelhouder is het niet te verkopen ze naast elkaar te laten bestaan.

0 0 stem
Bericht waardering
3 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
Wilfred Rubens
15 jaren geleden

Behalve als je de aandeelhouder aannemelijk kunt maken dat een groot aantal klanten naar een andere leverancier zullen overstappen. Dan kiest ook de aandeelhouder er voor om voorlopig twee producten te ondersteunen.

Pierre
15 jaren geleden

We zullen het zien. Als het over 12 maanden niet gebeurt is dan kom ik dit bericht vanzelf weer tegen en dan zal ik mijn ongelijk toegeven. Maar voor nu…. ;-)

duimdog
15 jaren geleden

Van de andere kant: Heineken verkoopt heel wat meer merken bier dan alleen maar Heineken!