Menu
Categorieën
ICTO studiedag UvA
13 januari 2005 Internet

Ik ben op het moment in Amsterdam aan het uitleggen hoe eenvoudig het is om een bericht aan een weblog toe te voegen en doe dat uiteraard door daarover een bericht hier te plaatsen.

Deel dit bericht:
"6" Comments
 1. Dan is het ook altijd leuk om te zien dat er dan meteen weer een reactie komt!

 2. Dank je voor de reactie. Ik kwam hem toevallig nog net bij/voor het einde van de sessie tegen en kon hem dus nog laten zien. :-)

 3. Caspar Groeneveld

  Ik heb je log overigens gevonden door op ‘plattegrond’ en ‘schiphol’ te googelen, ik was de naam van je log namelijk kwijt. Waar publiceer je je ppt van vandaag? Ik ben namelijk op zoek naar de links van vandaag.

 4. Hoi Caspar, Ik was nog bezig met het toevoegen van annotaties, maar heb de versie zonder die teksten alvast online gezet.

 5. Hoi Pierre,
  Ik ben wel geïnteresseerd in je presentatie. Maar de link werkt niet.
  Is ie gemaakt met een creative commons licentie ;-)

 6. Hoi Wilfred, Oeps, ik had een relatieve link die niet lekker samenspeelde met de ‘fancy-urls’.
  Link is aangepast en het zou nu moeten werken.
  De presentatie en de rest van de site wordt inderdaad onder een CC-licentie beschikbaar gesteld, maar hou even rekening met de ‘no derivative work’ deel van de licentie. Het is, zonder aanvullende toestemming, niet toegestaan afgeleid werk te maken. Dat is wat anders dan niet mogen citeren (want dat mag uiteraard wél), maar het staat je bijvoorbeeld niet toe enkele slides te veranderen en dan te gebruiken zonder dat expliciet af te stemmen.

Reacties zijn niet toegestaan
*