Associate lector leren met ict

 Gepubliceerd door om 10:37  iXperium, Persoonlijk
mei 292020
 

Ik wist het natuurlijk al even, de benoeming is 1 mei 2020 ingegaan, maar omdat vandaag het persbericht ook officieel op han.nl verschenen is toch ook hier nog even speciaal aandacht voor mijn benoeming als associate lector leren met ict binnen het lectoraat van Marijke Kral bij het iXperium/Centre of Expertise leren met ict.
Trots dat ik samen met Marijke, de andere associate lector Anne-Marieke van Loon, de programmamanager Marie-José Kuypers, onderzoekers, projectondersteuners, mediamentoren, leraren, lerarenopleiders, studenten, leidinggevenden, bestuurders, kortom iedereen uit het netwerk aan vraagstukken mag werken die de afgelopen tijd alleen maar aan belang hebben gewonnen.

0 0 stem
Bericht waardering
Abonneer
Abonneren op
guest

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

3 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
trackback

Associate lector leren met ict https://t.co/HQVIcwrKCH

Jean
Jean
1 maand geleden

Gefeliciteerd Pierre! Zat er (al veel te lang) aan te komen 🙂

Ton Koenraad
1 maand geleden

Congrats Pierre, dit past perfect bij je! Veel succes.

3
0
Tips, opmerkingen, aanvullingen, ideeën naar aanleiding van dit bericht?x
()
x