Bizar: met een VR-bril op een waterglijbaan af

Ok, dit valt voor mij tussen de categorieën ‘grappig’ en ‘bizar’ in. Natuurlijk, technisch is het een hoogstandje om een waterdichte VR bril te maken (op basis van een Samsung Galaxy S8), het systeem om een van de drie omgevingen te kiezen door de bril in een (op de video ziet hij er 3D-geprinte) houder te drukken is ingenieus. Het hele beheersysteem erachter is sowieso interessant als het gaat om de vertaling van zulke systemen naar onderwijssituaties. Maar of dit de toekomst van pretparken en zwembaden moet gaan worden? Achtbanen en glijbanen in VR? We gaan het zien.

Getipt door Freshgadgets.nl

0 0 stemmen
Bericht waardering
1 Reactie
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
trackback

Bizar: met een VR-bril op een waterglijbaan af https://t.co/zfGkLE7nBB