Voor iemand met een hamer ziet alles eruit als een spijker….

Ok, ok, zo erg als in het spreekwoord uit de titel van dit bericht is het wellicht met mij ook nog niet. Maar alle geëxperimenteer met LoRaWAN, The Things Network, de vraag of ik een antenne tot helemaal boven op het dak zou krijgen, heeft me toch een beetje “antenne-minded” gemaakt. Of zo lijkt het.

Want toen ik vanavond op weg naar Leeuwarden in Zutphen op het station dit ding zag staan:

Dacht ik “dat is een antenne met kap”. En wilde ik weten waar die antenne dan wel niet voor was.

Nergens voor. Want het was geen antenne maar een lamp. Eentje die heel veel licht geeft en die gebruikt wordt voor medewerkers om in het donker te kunnen werken. Hoe ik dat weet? Nou, Twitter liet zich weer eens van zijn (haar?) beste kant zien, want binnen no time had ik een reactie van NS Online en van de service dienst voor landelijk en regionalen en buitenlandse media info (kende jij die dienst nog niet dan?) binnen.

En Linda, aka Divalicious aka @lindaprulleke was zo vriendelijk om ook even een foto van de lamp in actie te plaatsen.

https://twitter.com/lindaprulleke/status/970723343187013633

Mooi toch als Twitter zo werkt? 🙂

0 0 stemmen
Bericht waardering
1 Reactie
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
trackback

Voor iemand met een hamer ziet alles eruit als een spijker…. https://t.co/hLdSF8aOfG