Microsoft Mixed Reality is het duidelijk (nog) niet


Ik had de titel van het bericht tussen haakjes kunnen zetten zodat ik me wat meer achter de mening van de site makeuseof.com zou kunnen verschuilen. Maar ik vind een semi-vertaalde samenvatting niet echt een citaat. De samenvattende conclusie boven het artikel en het bijbehorende cijfer 6 op een schaal van 10 is eigenlijk niet eens zo negatief. Maar als je de video hierboven even bekijkt dan wordt het duidelijk: “right now, stay clear” oftewel: doe nog maar even niet, is het eindadvies.

En ja, veel dingen kunnen opgelost worden: de applicaties voor op Steam zijn er nog niet, dat helpt natuurlijk niet. Maar andere zaken zijn niet op te lossen in software. Zoals de korte kabel, het gegeven dat de controllers niet getracked worden als je er niet naar kijkt. En natuurlijk het feit dat het helemaal géén mixed reality is, het is “gewoon” virtual reality. En dat gaat voor heel veel teleurgestelde reacties zorgen van mensen die bij Windows/Microsoft denken aan de Hololens en dan ook echt een combinatie van virtueel en echt beeld verwachten.

Lees je liever dan video kijken, op makeuse.com kun je ook in tekst een uitgebreide review vinden.

0 0 stemmen
Bericht waardering
3 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
trackback

Microsoft Mixed Reality is het duidelijk (nog) niet https://t.co/w0uOxRSXT0 #VR #Dell #MixedReality #Microsoft https://t.co/Gyn2xdARkj

trackback

Microsoft Mixed Reality is het duidelijk (nog) niet https://t.co/J6pwbyDf4B

trackback
6 jaren geleden

Overweeg je een Microsoft “Mixed Reality” VR-set? Weeg dan het verhaal op https://t.co/Eiym7nbaMX mee.