WordPress 4.9 is er….

Als ik ergens braaf in ben, dan is het wel het updaten van WordPress naar nieuwe versies. Meestal is dat ook verstandig omdat het dan aanpassingen bevat die beveiligingsproblemen die gevonden zijn in de code oplossen.

Dus nu versie 4.9 beschikbaar is gekomen heb ik die meteen geïnstalleerd (wel eerst even zorgen voor een backup van de je data en belangrijke bestanden!).
Maar als ik door de “wat is er spannend en nieuw” notities van ook deze versie heen blader bekruipt me steeds vaker de vraag “waarom?”. Soms, zeker ook bij deze versie, heb ik het gevoel dat WordPress aan het verworden is tot zo’n enorm contentbeheer- slash siteontwikkel- slash “je kunt er alles mee wat je maar zou kunnen verzinnen zelfs als je het niet kunt verzinnen” systeem aan het worden is.
Een beetje Google Chrome dus.

Ik vrees dat ik er net als iedereen anders net zo aan vast zit als aan Google Chrome. Zolang het geen duidelijke problemen gaat opleveren dat het systeem zo omvangrijk aan het worden is, zal ik het blijven gebruiken. En ik snap ook wel “stilstand is achteruitgang”, ook bij softwaresystemen. Maar ik ben sceptisch over de vraag hoe lang dit nog goed gaat.

0 0 stemmen
Bericht waardering
1 Reactie
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
trackback

WordPress 4.9 is er…. https://t.co/ybXdEasTJX