Apple WWDC 2017 – “groter, sneller, goedkoper” (LOL)

https://youtu.be/xDj3uGM6mSw

Ik kijk al tijden niet meer live naar de grootse aankondigingen die Apple met enige regelmaat doet. Dat geldt overigens ook voor Google, Microsoft, Samsung. Ik vind het veel efficiënter om een dag erna een van de vele redelijk snel beschikbare samenvattingen te bekijken. Hierboven zie je er eentje van 10 minuten. Ik moet bekennen dat ik hem wel heel erg een compilatie van “groter, sneller, goedkoper” vond. Zo eentje die ik dan dus gerust kon missen.

De demo van iOS 11 op een iPad Pro van 10.5 inch vond ik dan wel weer interessant:

Het stukje demo van de nieuwe app voor bestandsbeheer, het deel drag-and-drop wordt perfect uitgevoerd, maar ik ben benieuwd in hoeverre gebruikers straks al die features waardoor iOS en MacOS naar elkaar toegroeien gaan begrijpen en gebruiken. En daarbij zeg ik niet bij voorbaat dat het wel of niet gaat lukken, ik ben daar nieuwsgierig naar hoe Apple dat wellicht wél voor elkaar gaat krijgen.

Zelf vind ik het wel jammer dat juist de iPad Mini en de Macbook Air twee apparaten zijn die niet echt verder doorontwikkeld worden. De Mini kreeg geen update en de Air kreeg weliswaar een nieuwe processor maar geen update van het scherm. Tja, de omzet en winst van Apple zal hen wel een bepaalde kant op sturen.

0 0 stemmen
Bericht waardering
1 Reactie
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
trackback

Apple WWDC 2017 – “groter, sneller, goedkoper” (LOL) https://t.co/Z9nBroUEIO