Heel veel opslag op een stickie

De kans is niet zo heel groot dat je op korte termijn echt de noodzaak voelt om $2.273,- neer te tellen voor een Kingston Digital 2TB DataTraveler Ultimate GT USB 3.1/3.0 300MB/s R, 200MB/S Flash Drive (los even van de vraag of hij naar Nederland verstuurd wordt), maar weet dat het kan en dat het op zich al een stuk goedkoper is dan de Kingston’s 1TB HyperX Predator en dan dus ook nog eens met de dubbele opslag.

Dat is dus 2 terabyte aan opslag. Op een stickie.

Ik heb onlangs nog een aantal 32GB USB-sticks besteld via iBood. Omdat ze in de aanbieding waren en het toch een beetje de floppies van vroeger zijn geworden: als ik echt niet via de cloud data uit wil/kan wisselen en even wat bestanden van A naar B wil krijgen, dan gebruik ik ze nog. Maar eigenlijk heb ik ze zelf haast nooit nodig. Wellicht in de VS waar Trump het advies gaf om een koerier te gebruiken in plaats van het internet.

Heb jij nog toepassingen voor (grote) USB sticks waardoor je ze wél dagelijks gebruikt?

(getipt door PCWorld)

0 0 stem
Bericht waardering
1 Reactie
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
Fred Zelders
3 jaren geleden

Ik gebruik af en toe TiddlyWiki, Waar je bijvoorbeeld een kennisbank mee kan vullen. Heel handig om die inclusief een Windows- en een Mac-versie van Firefox op zo’n stick te zetten. Zodoende kan je overal en op elke machine die kennisbank raadplegen, onderhouden of aanvullen.
~ http://tiddlywiki.com/