Het geheim van de sleutelhanger

“Pap, weet jij waar dit voor is?”, die vraag kreeg ik vandaag. Nou nee, ik had geen idee waar de sleutelhanger, die hij als onderdeel van het prijzenpakket van de voorronde van de Junior Science Olympiade had gekregen, voor diende. En wat doe in zo’n geval? Dan vraag je het aan Twitter. 🙂

Daar wist ook niet iedereen het antwoord meteen. Peter wist de helft uit te leggen en uiteindelijk kwam via de Radboud Universiteit zelf de link naar een productpagina met beschrijving. Waar je de ene helft kunt gebruiken om het scherm van je smartphone schoon te vegen, is de andere een houder waarmee je hem kunt laten staan:

https://twitter.com/PeterMcAllister/status/833406091799179264

Iemand heeft het verzonnen, iemand anders heeft het gemaakt / laten maken. Weer wat bijgeleerd vandaag. En natuurlijk iedereen bedankt voor het meedenken!